fredag betyder helg

och det känns ruskigt skönt idag.. Min kropp är öm och trött ända in i själen. 5vattenpass och ett första pass med särskolebarnen igår, och mina ben har inte återhämtat sig från gympasset i tisdags!
Men jag känner mig ändå nöjd och glad. Inget att klaga på.. Tar denna soliga dag med en klackspark och ska iväg till stan och kika förbi på jobbet, strosa lite och date med A. Mycket trevlig. Han har fått jobbaextra idag, så lite av våra planer grusades, men men, vad gör väl det när solen skiner :)

Frosten ligger kvar på marken och gnistrar i solen, det ser onekligen kallt ut, men termometern visar ändå en stark grad plus! Nu ska kaffe bryggas och avnjutas innan jag ska masa mig ut på prom.
Helgen kommer att tillbringas på näverberget och hos svärmor, men också i rytmerna av salsan på söndag. En helg som kommer gå i vilans tecken och laddas upp inför nästa veckas heltidsjobb! Ljuvligt är det!!

Ni som är lediga idag, passa på att vara ute, eller inne, gör det ni mår bra av och bara njut, ni som jobbar, ta ett par extra djupa andetag där ni är och se allt det positiva med att jobba!!
Kram på er!

snart helg...

..ska bara avverka min längsta dag på lääänge :) 8.30-20.30, det ni.. ok, jag får väl vila 2 timmar mellan passen, men men...
Är i ett bra flow nu, allt börjar, eller det mesta börjar, flyta på bra nu... har första gruppen ungdomar ikväll, och möten hit, möten dit, planeringar hit, planeringar dit, pass här och pass där... MEN, jag stormtrivs, trots att jag är ganska däckad när jag kommer hem om dagarna..
Ska nog dock försöka bli av med vattenpass.. kommer att bli RIKTIGT tungt nu iom heltiden att få det att gåihop med timmar och energi.. 5 vattenpass i dagsläget, varav 3 är utom arbetstid... extra inkomst dock...

Nå hur som.. ska försöka mig på pumpen i morgon och sen lämna in beställning och tidning om Ullmax till T på jobbet... Bra grejer det där, speciellt om man är frusen som jag :)

Nu är det dags för mera jobb... 2 h till möte och sen rullar det på i ruskigt tempo...
må gott därute och glöm inte sniffa lite på vädret!!

Kram

måndag

måndagar är mera sega dagar har jag insett. jag har också insett att måndagar förknippas med kaotisk hjärnverksamhet och halvkaos på jobbet... men men, snart är denna måndag till 'nda och jag har fått massa gjort. ett möte inbokat och en massa påminnelser utskickade...

Snart hem till Bror och blivande man, och sen vidare på aerobics, egen träning! Orkar egentligen inte fara, men det är den enda dagen denna vecka som jag egentligen kan, så det är bara bita i, vila lite när jag kommer hem och fara sen. Har lovat S att infinna mig i Alvik, så jag står vid mitt löfte.

Fredag är jag ledig, som det ser ut idag, mycket kan ändras, men jag behöver nog det...

5 vattenpass och ett övrigtpass ska ledas i veckan, sen är det egen träning idag och salsa på söndag.. jag vågar nog påstå att jag kanske inte gör så mycket annat denna vecka!!!

Ha det gott och kom nu ihåg att vi snart har helg igen!!!

Kram

Städa, städa på en söndag...

.. och så varje jul...

Söndagar är min städdag på jobbet.
Idag är det extra roligt att städa när jag har rytmerna av salsakursen kvar i nära minne. Det var rikrigt roligt idag, 2 timmar salsa många söndagar i följd.. riktigt nice. Gruppen var väldigt blandad, 5 killar och 7 tjejer... För mig gick det ok, jag har, FORTFARANDE, svårt att hitta mina höfter.. hemläxa för alla tjejer, men framförallt för mig känner jag... rita åttor med höften.. det är suuuperenkelt.. eller!?

Städningen är nästan klar..

Och snart återstår bara passet för Pontusdamerna.. ska bli skoj.. men idag är jag RIKTIGT trött!
Nå.. 55 minuter power och sen brassa hem och bada bastu för första gången på flera månader i huset.. riktigt nice.
A har varit på tävling i helgen, igår var jag med honom till Pite, idag fick han åka själv.
Det har däremot inte varit den bästa helgen för honom.. tror däremot att han säkrade 4:e-platsen totalt, lite extra idag.. osvuret är bäst, som vår speaker alltid påminner oss om.
Idag tog han hem en hole shot award, startpris-första cykel fram till första kurvan.. 4 lite olja fick han med sig hem för besväret..

Veckan som kommer har vi till och från besök av kära bror C, jag ska ha 5 vattenpass, ett rörelseglädjepass och förhoppningsvis kommer jag också hinna träna ett par pass själv. utöver det så är det höst, massor att göra ute och potatisen vill ta sig upp från landet. Morötterna mina, dom ryttnade av någon anledning bort, vet inte om det blivit nån sjukdom i dom, eller vad det var, men inga morötter alls i år, tyvärr..
Sen hoppas jag också på att hinna fixa lite hemma, vi har beställt nya tapeter till vardagsrummet, så nu måste inhandlas lite målarfärg och lackfärg... när det ska hinnas tapetseras och målas, det är en annan femma, men nu är det beställt i alla fall!

På återseende alla. måste ila vidare nu, torka golven och sätta nya påsar i papperskorgarna, innan jag rusar vidare till Pontus!

Ha en trevlig söndagskväll och vakna på gott humör i morgon, ni vet väl att måndagar är det första steget mot helg!!!

Kramar

snaaart helg

... och idag känns det sååå skönt med helg
Det har varit en tung och lång vecka med väldigt varierande känsla.
Det kändes motigt och hopplöst ett tag och plötsligt, som vanligt, skingras molnen och man tar sig framåt med bamsekliv.
Jag är inte helt i mål ännu med mina projekt, men nu kan jag inget mer göra för tillfället. och DET känns riktigt gott.
Jag har jobbat hårt och mycket denna vecka och tagit igen missade timmar förra veckan. Nu ska veckan avslutas med planeringsmöte och lunch på jobbet, sen är det mys med A hela kvällen lång. I veckan har jag inte sett honom mer än ca 1 h på hela veckan. man kan lugnt säga att vi jobbat om varandra, men men... han har fått krypa tätt intill mig varje kväll och lagt sina varma armar omkring mig,,, då har dagen varit fullkomlig :)

Helgen kommer att tillbringas på Pite-banan på lördag och hemmaplan på söndag och SALSA... längtar jättemycket. Om nu vädret bara kunde vara ok så vi slipper köra/stå och titta i ösregn i alla fall...

Kräftskiva är också på schemat, men där ser jag hur jag hinner och orkar i morgon kväll... F och T får hålla sig till tåls om jag kommer :D

Har varit på 2 muskel-pump pass i veckan.. riktigt skön och bra träning.. Tisdagen slutade i katastrof med minuskonto i matbanken och mensvärk... men men.. imorse kl 07.00 så körde jag ett bättre pass.. alltså jag håller inte i, utan är DELTAGARE :)

Nice.. lite promenader i helgen bara så är veckan ilandrodd och den nya veckan tas emot med öppna armar!

Trevlig helg på er alla
Kramar

Att ligga efter...

... ger en massa stress.. för mig hamnar det som vanligt på sömnen. Flera nätter har totalkvaddats av tankar på jobb, på "2-do" listor och Minnesanteckningar i huvudet... Så idag efter personalmötet då jag verkligt kände att ja låg efter pga min missade vecka på jobbet, bestämde jag mig för att jobba hemmifrån så mycket jag orkar, då får jag sinnesro att slappna av när jag fått "det-jag-kan-just-nu-saker"  ur världen.. så.. inatt kommer jag sova GOTT :)
DEt är inte vettigt att jobba hemmifrån, när man inte får betalt, men vad gör man när man verkligen tycker om det man gör och det ändå bara cirkulerar i huvudet.. Så nu struntar jag i allt logiskt och bara jobbar ikapp mig denna vecka!!

Varit på föräldramöte/informationsmöte nu på kvällen, och hämtat och "naglat" upp inbjudan/reklam till badmintonserie... NÄr jag kom hem från jobbet idag kände jag mig verkligt nere och trött, energilös och hängig.. Det kändes som att jag inte hinner med hälften av det jag vill.. men efter lite vila och hemmajobb så kom energin tillbaka..

Fick syn på en lapp på affären... SALSA-kurs som startat i förra helgen.. Nä tänkte jag.. jag ringer :) Och så var det gjort, jag anmälde mig till en kurs... 400 peningar kostar det men jag ska äntligen få dansa igen!!!  Så söndagar: då är jag inte anträffbar mellan 14-16 :) Så det så.. Känns spännande att gå helt själv, men samtidigt bra, nu får jag extra personlig utveckling och en aktivitet som jag bara får ägna mig åt mig själv och nåt så otroligt fantastiskt roligt..

Det är nog 5 år sedan jag lärde mig dansa.. ja grundsteg och lite till.. men ack så naglad jag blev:) tack P, C och I-B!!!!

Nu ska jag krypa ner i soffan... njuta av livet och fortsätta le!!!

Sussa gott sen!


tiden går fort!!

Det är ruskigt vad tiden springer iväg nu.. det har redan gått 3 veckor sen jag började jobba och jag börjar komma in i allt som måste.. men det är mycket kvar. Det är inte bara projekten som måste läras, utan även medlemsregister, lagsportsserierna, gympor och så vidare...
I måndags till exempel fick mina nerver pröva på nåt helt nytt. Våran aerobicsinstruktör var sjuk och vad händer? jo jag ställer upp på att ha ett pass... Blev en variant av aerobicscore, men jag rodde det i land med tränigsvärk som tack :) VAr faktiskt, trots skräckslagen tanke, rätt skoj, eller faktiskt riktigt skoj däremot önskar nog både jag och deltagarna att jag har mer tid till förberedelse och kanske tom få hjälp att bygga ett pass!
I veckan drog alltså våra gympapass igång igen och när man sitter på andra sidan staketet inser man inte hur mycket jobb det är med att få ihop det. E gör ett fenomenalt jobb!! Det är ledare som ska tillsättas, det är sjukdomar och lokaler som måste klaffa, det är utrustning som är racklig och medlemmar som klagar på priser!
JAg stormtrivs verkligen på jobbet och hoppas innerligt att jag får stanna lääääänge :P denna vecka hann jag med att leda 4 pass och gå på ett underbart muskelpump-pass!! Åh vad jag har saknat pump, men nu har vi äntligen det i vårat schema och jag tippar på succé!

ÖVringt så har inte mycket hänt, jag har varit väldigt trött, huvudet innehåller just nu ¨så mycket information och logistik så annat får stå över! Så, om ni tycker att jag är disträ och svår: jag har fullt i hjärnan :P inget annat..
Gissar att det tar ett par veckor till innan allt bara lugnar ner sig och jag kan slappna av...
 inga morgonpromenader har det blivit denna vecka heller, orken att stiga upp 5 har inte rikrigt funnits, men nu tar vi nya tag, i går gick jag och A 50 minuter igen, jag med stavar.. ska ge mig ut i dag också är det tänkt.. nu utan A, men kanske med S istället! I går vart vi totalt genomsura dock. det regnade lite grann när vi gick, men efter, tja drygt halva bidet, börjar regnet bildligen ÖSA ner... trots regnställ var skorna och överkroppen dyngsura på mig. Kom fram till att det helt enkelt runnit ner i huvudöppningen!! Nå vå söta är ju inte vi två så vi smälter av lite vatten, men nog är det kanske liiite trevligare att gå i solsken :)

Torsdagkvällen tillbringades hos svärmor... trevligt.. trivs där ute, trots att det på hösten när mörkret faller, känns vääldigt avlägset... igår... spelade vi lite spel, tvättade massa kläder och disk, jag lagade lite mat, favoriten: oliv, soltorkadtomat och västerbottensost fylld kyckling med bacon runt... det är smaskigt och riktig fredagsmat. till det var det egna klyftpotatisaroch sallad. Mumsigt var det, men för tungt för min mage, så 2 i natt har jag varit upp och knaprat piller...

Idag ska vi på surströmmings/sill-middag i grannhuset, trevligt att få en inbjudan.. ska nog göra med en efterrättspaj hade jag tänkt i alla fall... får se hur jag hinner..
har 2 absoluta måsten idag
1. promenad
2. bygga vattengympapass klart..

Jag har musiken hyfsat klar till mitt nya pass, men sen ska ju övningarna också passa in... nå... pantertanterna i veckan har fått mitt gamla pass iom att de nog aldrig kört det... så ska mina "söndagstjejer" få ny inspiration med ett superpass :)

A jobbar i helgen.. just nu känns det ok, har massor att hinna med som sagt och det är inte lika enkelt nr han är hemma och "stör" mig med sin närvaro.. ;) ja herregud.. han är fin han! :)

Dopet förra helgen gick bra... överlevde trots att rösten inte riktigt höll, men det vart ok ändå. Fam S var nöjd, N skrek inte åt mig och ingen höll för öronen, så vi får se det som positivt *skrattar* Kära lilla M, 3 år (?) tyckte att jag sjöng "vackert"... så sött :)
En helg med mamma och pappa var också trevligt. stavgångspromenad på myren, matlagning, shopping, mys och planering... jag önskar bara dom bodde närmare oss!!

Nu nu nu... tackar jag för läsandet..
Uppdateringar kommer :)
Kram

RSS 2.0