jag är oflitig...

... när det gäller uppdaterandet av bloggen...

ojojoj...

igår var det fördelsedagsfirande i huset.. jag kan inte hjälpa att jag älskar att ha folk i huset. det där med presenter, det tycker jag däremot att man ska skippa, herregud, det är inga jämna dagar, eller för den delen barn (?) som fyller år.. för man måste väl ändå räknas som vuxen vid 28 års ålder?
Hur som, jag hade tidiga gäster, lunchgäster, gäster hela dan, riktigt trevligt. och hann tom med en promenad i solskenet med T och A! Tack för det!!!

Jag vill också tacka ALLA för den bästa födelsedagen man kunnat få! helt klart kommer jag alltid komma ihåg den! Tack för presenterna (trots att de var onödiga att inhandla) men allra mest, tack för sällskapet, det lever jag länge på. Många skratt och mycket bus med barn och vuxna.

Min blivande åkte iväg och målade på en bil, en 75:ans (?) corvette, som hade fått några riktigt fula stenskott. nu är det fixade med undantag för lite polering! Jag har nog aldrig varit så värst intresserad av gamla bilar så där, men en sån bil, hade jag faktiskt inte tackat nej till!
När A kom därifrån hade han med sig den finaste buketten av stora röda rosor till undertecknad. Ni ska veta att det inte händer ofta, men när det händer, då blir jag överlycklig! bästa blivande make man kan tänka sig.

Fick också ett bidrag till min nyinköpta cykel som det är tänkt ska frakta mig då och då till jobbet! mkt välkommet, vill jag lova. nu tänker jag inte gnälla denna sommar på punkteringar (för det får väl inga nya cyklar??), tungtrampelse och trasiga växlar.. nej nu ska jag njuta av varje tramptag och inte tänka på hur ont i ändan man får de första milen! Längtar redan ;)
Även mor och far, de bästa, såg jag hdae lämnat ett bidrag.. tusen tusen tack älskade päron.. det var mer än jag behövde och förväntade mig!!

Hoppas på att samma päron beslutar sig för att komma och fira 1:a maj med oss, men jag vet att bästa vännerna lockar lite granna.. kanske lockar jag mer genom att spela på en mammas dåliga samvete ;) förlåt mamma, men det är väl lagligt när jag vill ha er här en helg!? :)

under denna vecka har jag också fixat med jobb. Det är nu klart att jag återgår till min tjänst som personlig assistent. det är med skräckblandad förtjusning som jag den 1:a juni klampar in hos min brukare. Att lämna Korpen känns både sorgligt och skönt på samma gång. Nu får jag tillbaka lite mera inkomst, men tappar underbara kollegor, arbetsuppgifter och utmaningar. Nå en och två fötter har jga dock kvar på bygget genom instruktörsjobbet och sektionsjobbet... Så kansliet: ni slipper mig inte *mohahaha* :)

i dag fyller Bästa T år.. enstorebror som måste ha fått den finaste 9års presenten (mig) för 28 år sedan :)
GRATTIS till dig och hoppas du får den bästa av dagar!
Även morbror P fyller år i dag... GRATTIS även till dig!!

Med det sagt, så återvänder jag tillvardagen som 28-åring och ska laga lördagsfrukost och sedan bege mig ut på en långpromenad istormen!

Ta hand om er där ute!!
Kramar
Maria, om 3 månader, Andersson!

lite bilder innan påsk!

Har inte haft tid eller ork att uppdatera sen Åre/östersund. Men nu kommer lite bilder... börjar bakifrån på lillan!


Finaste tjejen i världen! Måste jag säga att vi hade det fantastiskt skoj på fredagen när jag var barnvakt!? :)


Byggde kojor och sjöng och spelade såg när mamma och pappa byggde hus  Å så klart: Busade!
                        


En fantastisk dag och vecka i Östersund och Åre avslutades med bilfärd hem till Luleå med en sagolikt duktig tjej i bilen! älskar att spexa denna dam och har jag glömt att berätta hur mkt jag älskar denna tjej?! :)
 

Nu bär det av på ärenden och jobb innan vi åker upp till mamma och pappa och familjen T som är kvar där ännu!

Glad påsk på er alla och KÖR FÖRSIKTIGT!

RSS 2.0