"Trafikvarning - möbler längs vägen"

Ja nu befinner jag mig i soliga och varma Borås!

Resan ner gick förvånadsvärt bra. Körde i och för sig inte mer än 30 mil mitt i natten och sista 5 milen på morgonen. Dock innebar de 40 milen och GPS att jag fick tråckla mig fram i vägbyggen i Stockholms innerstad. Av någon vidunderlig anledning så tyckte detta "Guds mästerverk" att vi skulle avvika från E4:an en stund. Min lyckliga stjärna var att klockan stod på ca 03.00 och det var någon enstaka bil i farten. Hade klockan varit 15.00 så hade nog paniken varit framme i mig :) Nå väl, nu gick det bra och jag är en erfarenhet rikare: Lita inte på GPS i alla lägen!


Detta med GPS fick vi ytterligare bekräftelse på när vi på påskaftonen skulle ut på Borås motorstadio och köra cross. Efter att ha hamnat på mindre och mindre skogsvägar så kom vi tillslut fram till en bom som så klart var låst! 3.7 km kvar till målet dessutom... Historien slutar med att vi tar en alternativ väg, hittar tillbaka till befolkningen, och ser att det är SKYLTAT till motorstadion... Typiskt! A fick köra drygt en timma och var euforisk resten av dagen. Själv fick jag äntligen lyssna på motormullret av 4-taktare och längta ännu mer till säsongen. Det är en speciell känsla att vara på banorna runt i norrland, även om jag inte kör själv så älskar jag det!


På vägen ner fick vi ett trafikmeddelande som förvånade oss och gav oss ett gott skratt! Det var utanför Gävle där dom varnade för möbler längs vägen! Det meddelades att det skickats ut folk att ta bort soffan från vägbanan i alla fall. Vi fick dock aldrig se detta fenomen, men påmindes dock om vikten att surra fast packningen ordentligt när man fraktar saker!!


Vi har förövrigt tillbringat många timmar ute i Borås. Har varit helt underbart väder.
Fredag : + 16, lördag: + 19, söndag: + 15..
Ljuvligt helt enkelt. Bara det att slippa ha på sig jacka och fleece under jackan är gudomligt!


Att få tillbringa lite tid med T är också härligt. Har som sagt inte varit ner på ett tag. Nu jobbade han rätt mkt, men hela lördagen har vi i alla fall fått tillsammans. I morgon beger han sig på kurs utomlands och vi stannar kvar i stan lite till. Ska följa med honom till Göteborg i morgon, strosa omkring där och bara njuta av ännu en ledig dag!


För 4 dagar kom det en liten kille till världen... Äntligen! Min kära S som två veckor för tidigt förlöste en tillsynes perfekt gosse (har ju inte fått snusa på honom ännu). Längtar så efter att få snusa på honom på riktigt och inte bara längta på bild.


Det är otroligt många omkring mig som har blivit och ska bli föräldrar, riktigt mysigt med bäbisar! Det får ens egna klocka att ticka lite extra, men NEJ, det är inte dags ännu för oss. Vi roar oss med andras barn tills vidare.


Nu är det åter socialisering på schemat, sista kvällen med T!


Ta hand om er där ute.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0