GRATTIS älskade mamma...

... som fyller år idag!!! Världens finaste som låg i sängen när jag grattade henne halv åtta i morse (det händer ungefär en gång per år!) Din dag idag, inte norges :)

Idag är det söndag och helgen närmar sig :)
Jo för snart är det onsdag och då kommer det efterlängtat besök!!! på torsdagen kommer också mamma och pappa så huset kommer vara fullt i underbara gäster!! Längtar massor! Den lilla har blivit så stor och har inte vett att ropa efter faster Ia utan bara efter A.. *skrattar* Ja tänk så det kan gå.. Nu kommer jag och farmor få slåss om hennes uppmärksamhet från A och farfar som är det absoluta favoriten! Hur som helst så kommer det att bli hur roligt och mysigt som helst.. två dagar med mor och far och 4 underbara med familjen Thornberg!

Sitter på jobbet och lyssnar på min brukare som sover.. Då har man tid att planera allt för mycket i sitt liv. Jag röstar för stressiga arbetsdagar som viner förbi, utan att man skaffat sig 10 nya projekt på köpet. Är en jäkel på att skriva lappar på jobbet, att baka, att laga mat, att handla, att snickra, att renovera etc etc.. Idag har jag gjort upp meny för helgen ;)
hur låter det här?

Torsdag till lunch: Smörgåstårta för firande av mammas födelsedag och mammornas kommande dag... även för trevligt sällskap givetvis... A och papporna och jag... vi får fira sommaren :P
Middagen: grillad marinerad kycklingfilé, fläskfilé och tillbehör, förrätten tänkte jag mig inlindad sparris och matig sallad. efterrätten kommer att vara en exotiskfruktsallad med glass och så klart kaffe och tillbehör till!

Fredag bär det av till T:s och F:s stuga.. Äntligen ska jag få se den!! ska bli skojsigt,,, bara solen orkar värma oss lite granna så fräknarna dyker upp lite mera!
Sen hoppar vi över söndagen då fam Thornberg åter tänkter smita.. Tror jag ska kidnappa dom... Nå får ju 3 hela dagar med dom i alla fall!!!

Summasumarum: Snart är det helg!!

Njut av solen ni som är lediga och skaffa er energi och lite solbränna!!!
Välkommen hem L som varit i solens rike en vecka...Hoppas ni haft det bra där ute och fått SEMESTER!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0