Semester!!

Äntligen är jag hemma och blir ledig i 5 hela dagar! Dessutom en bonus-halvdag idag!!! Efter jobbet hann jag med att köpa inflyttning-till-stugan-bygga-bastu-present och hämta smörgåstårtor och så handla det sista lilla innan helgen.. När jag nu sitter i soffan med tv:n på och regnet som smattrar på taket och äter några nötter så känner jag bara ljuvlig lättnad och lugn! Gisses vad skönt med helg! Nu ska jag (LOVAR) bara njuta och inte städa mer.. nå jag. måste torka av toaletten bara lite innan lilla mamma kommet ;)... Men SEN!
Bara roligheter att göra... stoppa kyckling och fläskfilé i marinad och packetera mina kladdkakor från gårdagen... Innan klockan är 20.00 har jag mina älskade föräldrar här (hoppas jag) och innan midnatt min bror med familj! Ååå så lycklig jag är just nu! Tänk vad lite ostress kan göra för kroppen!!!  Jag är väl medveten om att min stressnivå varit allt för hög under en allt för lång tid och jag SKA lugna ner mig nu och bara tänka på mig själv.. Att börja med sin älsklingsbrorsdotter (har ju bara en!) i huset är den bästa starter av alla! Denna vecka har det kommit ännu fler tecken på att jag ska lägga i den lägre växeln (3:an ;) ) Fick bror min att sätta in pengar på mitt konto som är stängt! Och i morse slog det mig att jag igår slängt el-räkningen.. i SOPORNA!Nå tack och lov var soporna kvar i huset och lite arkeologiska undersökningar kunde visa den lilla lappen från Lule Energi!

Så.... summa sumarum... nu är det slut på det stressiga och lugnet faller in även i Antnäs :)
Tänker åter på alla där ute som förlorat sina nära både djur och människor... Håller mina tummar även hårt för lilla V som förhoppningsvis får positiva svar idag i Umeå...
Ta hand om varanda OCH er själva!
Det är tur att jag får se det så.. för i verkligheten är det bara Farfar och A som gäller :)
I verkligheten är det bara farfar och A som gäller, men jag lever på bildbeviset *skrattar*
ÅÅå snart!!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi kanske skulle börja köra Cross båda två Maria. Jag har hört att det kräver grym kondition och vi har ju gott om den varan fniss

Ha det toppen nu med familjen! Jag får också mina syskon hit i helg och äldsta "brorsonen" med sin tjej och hundvalp så vi blir en 10 personer och 3 hundar i helg! Härligt!

2009-05-20 @ 17:45:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0