Första dagen på jobbet sista veckan :D

Ja så är det.. första dagen är snart slut efter en 8 veckors ledighet. var riktigt halv-roligt att gå upp i morse och ta morgonpromenad., äta gröt och rulla till jobbet. Har nog saknat att vara här en del faktiskt. 2 år har gått sedan jag började här så man hinner som bli van :) Men nu är det i alla fall sista veckan som jag jobbar heltid här, i alla fall på ett tag, man vet ju aldrig vad som händer! Det känns väldigt spännande och skrämmande att byta jobb till nästa vecka, men ack så roligt. Att få arbetskollegor dagligen och nya uppgifter och människor att bemöta.. Oj vad jag hoppas att jag kan tillföra med energi, skaratt och kanske till och med lite klokhet ;)

Nu ska jag hinna jobba ett par timmar till, sen blir det hemmets tysta, och kanske inte allt för lugna vrå. Tänkt kanske slänga ihop en bröddeg som jag bakar ut i morgon så vi får lyxigt nybakt bröd till frukost. För jag har, trots allt, en väldigt lugn start på jobbet, ledig i morgon ;)
Kanske blir det en tur till Pite och titta lite bröllopsutstyrsel och papper till kort, kanske blir det bara socialisering och lugn och ro, vi får se, men ledig är jag i vilket fall som helst..

Min käraste pappa som varit sängliggande i över två veckor gjorde ett tappert försök till att jobba idag, ringde efter lunch och då var han hemma... Dock är han piggare så mitt hjärna kan tänka på något annat nu för ett tag.. Tänk vad orolig man kan bli för en "gammal gråhårig gubbe" ;)

Må gott där ute, I'm back in buissnes!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0